Posted on

Leg dit jaar eens iets anders onder de kerstboom!

Geschenken

Kies voor een geschenkpakket boordevol gezonde lekkernijen of maak iemand blij met een origineel Zweedse kruiden cosmetica pakket.

 

De feestdagen komen er weer aan. Het kan soms lastig zijn om iets te bedenken als je even geen inspiratie hebt en niet elk jaar hetzelfde cadeau wil geven… Waarom niet kiezen voor een gezond en leuk geschenk? Mooi en stevig verpakt, snel bij jou thuis geleverd. Bij Natura Selecta kan je kiezen uit 3 geschenken:

  • LEKKER GEZOND: maak kennis met Doubdle o7, een gezonde frisdrank zonder toegevoegde suikers en kleurstoffen, boordevol vitaminen, mineralen en goede plantenextracten. Dit pakket bevat ook 2 lekkere smaken uit het gamma ‘Les Anis de Flavigny’, het meest beroemde snoepje van Frankrijk verpakt in een prachtig blikken doosje. Ook de bio repen van ‘Taste of Nature’ vallen in de smaak. Ze zijn gluten- en lactosevrij en bevatten geen kunstmatige toevoegingen en kleurstoffen. Ze bevatten gezonde vezels, eiwitten en onverzadigde vetten.
  • SPECERIJEN & THEES: onmisbaar in de keuken: laurierblad en nootmuskaatbol. De curcumawortel gesneden kan je gebruiken als gezonde smaakmaker in al je gerechten of je kan er thee van zetten. Curcuma is ontstekingswerend en is goed voor spieren en gewrichten, spijsvertering en de vertering van vetten. Kamillethee werkt ontspannend en is ideaal om de nachtrust te bevorderen, net als de Evening herbal thee: een biologische kruidige mengeling van appel, verbena, melisse, hop, tulsi, goudsbloem, vrouwenmantel, valeriaan en bonenkruid.
  • ZWEEDSE KRUIDEN: al de goede eigenschappen van Zweedse kruiden volgens het originele recept van Maria Treben. Ontdek de unieke Zweedse kruiden shampoo en de Zweedse kruiden zeep, geschikt voor elk haar- en huidtype. Dit pakket bevat ook een potje goudsbloemcrème met Zweedse kruiden, goed bij slecht genezende wonden, ruwe huid, spataders, kloven en jeukende huid.