Posted on

Zo maak jij je lichaam en geest lenteklaar!

Op een haalbare manier die kilootjes kwijtspelen

Dat kan met Skinny Love. een ochtend- en namiddagshake met prebiotica dieetvezels, fruitvezels, kruiden, specerijen, groene thee en groene koffie bieden jou gedurende 3 weken ondersteuning als vetverbrander, hongerstiller en energieboost. Tijdens deze 3 weken los je zowel in de ochtend als in de namiddag je SkinnyLove op in 750 ml water en dit drink je dan op tijdens dit dagdeel. Deze SkinnyLove 3 weken vermageringskuur is een drank die je op een effectieve en gezonde manier helpt om kilo’s af te vallen. Bereik je streefgewicht in combinatie met SkinnyLove, gezonde voeding en voldoende beweging. Meer bewegen en gezonder eten in combinatie met de 3 weken vermageringskuur van SkinnyLove helpen je kilo’s af te vallen.

ochtendshake

De shake voor de ochtend bestaat uit de volgende ingrediënten: prebiotica dieetvezels, fruitvezels (pompelmoes 9%, citroen, appel, cactusvijg), Matcha groene thee 9%, gember, kruidenmix (brandnetel, basilicum, rozemarijn) en groene koffie extract.

namiddagshake

De shake voor de namiddag bestaat uit de volgende ingrediënten: prebiotica dieetvezels, fruitvezels (citroen 10%, mandarijn 10%, cactusvijg, ananas), kurkuma 10%, gember, komijn, kaneel en peper

SkinnyLove vetverbrander hongerstiller energieboost
vetverbrander-hongerstiller-energieboost

Welk lekker en gezond alternatief er is voor klassieke frisdrank?

Doubdle O7 is een gezonde en functionele fris- en sportdrank. Door de samenstelling van vitaminen, mineralen en goede plantenextracten verbetert het de vitaliteit en zorgt het voor energie na sport of werk. Bovendien bevat het geen toegevoegde suikers, geen alcohol, geen kleur- en conserveringsmiddelen. Weinig calorieën en bovendien lekker!

Ingrediënten: mineraalwater, acai, gember, ginseng, guarana, maca, malve, vlierbessen, appel, aronia, veenbessen, witte druiven, zwarte druiven, zwarte wortel, stevia

Bevat vitamines B3/B6/B12/C

Doubdle O7 gezonde en functionele frisdrank
         vitaminen-mineralen-plantenextracten

Je lichaam zuiveren en tegelijk extra energie krijgen

Dat kan in 1 stap met Turbomix energiebooster Aloë. Extra energie krijg je door de combinatie van ginseng en koninginnebrij. Aloë vera helpt afvalstoffen te verwijderen, stimuleert de dikke darm en zuivert zo het lichaam.

1 soeplepel ‘s morgens is voldoende voor een ganse dag. Na een kuur (een halve fles) voel je bovendien nog enkele maanden het effect. Een tweede kuur kan je dan doen wanneer jij het terug nodig vindt. De fles bewaar je in de koelkast en is zo na opening nog enkele maanden houdbaar. Dit is hét moment om te starten!

Turbomix energie Aloë
                    2 in 1: zuiveren & energie